dijous, 17 de febrer del 2011

La VIII Diada Social d'AMICS va comptar amb les actuacions de Culs Cults i Cisco Torres

Per vuitena vegada, la vostra entitat va celebrar la Diada Social. La Diada estava oberta a tots i totes, tant a tots els socis i sòcies, com a tothom que, encara que no sigués soci, hi va voler participar.

Dissabte 20 de novembre del 2010, a les 19.30h de la tarde i al ranxo Lo Tractant d’Ulldecona (Masia Castell Doménech, partida Plans s/n), tingué lloc l’Assemblea Anual de l’entitat. Ja sabeu que AMICS volem que tots i totes vatros hi pugueu dir la vostra, opinant, col·laborant i també participant activament en l’organització de tot el que fem al llarg de l’any.

En l’assemblea vam tractar els següents temes:
1- Balanç anual d’activitats.
2- Estat de comptes.
3- Activitats futures.
4- Escollir a quin grup o quin estil musical es dedicarà el Tribute de Carnaval 2011.
5- Precs i preguntes. Tots i totes hi van poder intervindre; presentant idees o propostes per a noves activitats i opinant o comentant el que van voler sobre l’entitat.

En el transcurs de l'assemblea els socis i sòcies van escollir, entre les moltes propostes presentades tant allí com anteriorment al facebook, que el XIIIè Tribut de Carnaval es dediqués a la música heavy i al rock dur. La pròxima edició del Tribut de Carnaval tindrà lloc a Ulldecona el divendres 25 de febrer.


Acte seguit, dins al Tractant, vam fer un sopar de germanor per a tots els socis i sòcies, i més gent que tot i no ser sòcia va voler sumar-se a la festa.

Acte seguit del sopar, cap a mitjanit, la Diada Social va continuar amb música en directe. Al Tractant van actuaran los grups falduts:

CISCO TORRES (punk/rock/skà - Ulldecona)
www.myspace.com/ciscotorres
www.facebook.com/pages/6CT/128301179186?ref=ss
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001675173265

CULS CULTS (reggae/skà/latin soul/funk/ritmes caribenys - Ulldecona)
www.myspace.com/culscults
www.facebook.com/group.php?gid=43109035913&ref=ts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada