dimarts, 7 de febrer del 2012

El Tribut de Carnaval 2012 està dedicat a la música dels 1960s

Este divendres 10 de febrer la festa estarà als Carnavals d’Ulldecona, al XIVè Tribut de Carnaval, enguany dedicat a la música dels anys 60.

L'estil musical al qual estarà dedicat el Tribut de Carnaval es va escollir dins la 9a Diada Social d'AMICS, a l’Assemblea Anual i amb presentació de propostes i votacions com es fa tots els anys. S'inclou tot tipus de música i es versionaran cançons d’artistes molt diferents, anant des del rock al folklore o el yé-yé, i passant per molts altres estils molt variats de cantants i grups de la dècada dels seixanta. Com podeu vore el XIVè Tribut de Carnaval serà un Tribut molt divertit, i amb sorpreses varies.

Los grups locals mos oferiran les seues millors versions seixanteres. Cadascú adaptant-les al seu propi estil musical.

El Tribut de Carnaval és un concert original i únic en estes terres. A més, al fer-se la primera nit dels Carnavals d’Ulldecona, els músics i bona part del públic hi van disfressats.


Actuaran:

- DEATH STOOGES (punk-rock / Ulldecona-Freginals-Tortosa)
www.myspace.com/deathlovejoy
www.facebook.com/pages/The-Death-Lovejoy/136803556395307

- EL CULO DINÁMICO (reggae skà / Ulldecona)
www.myspace.com/culscults
www.facebook.com/group.php?gid=43109035913&ref=ts

- FAMILY SIXTIES (rock 'n' roll, garague, punk, soul, glam, hard-rock, powerpop / Ulldecona)
www.facebook.com/pages/FAMILY-X-rock-n-roll-versions-Ulldecona-Terres-de-l-Ebre-Catalonia/102786529481

- THE ROLLING STORRES (punk-rock-skà / Ulldecona)
www.myspace.com/ciscotorres
www.facebook.com/pages/6CT/128301179186?ref=ss


En acabar los concerts, el "guateque" seguirà en un PUNXADISCS, que posarà una bona i variada selecció de la música dels 60s.
 

Les actuacions tindran lloc al Casal Jove, prop del pavelló d’Ulldecona (c/ Vicent Aubà, s/n), i començaran a les 23.30 hores.

Enguany toca venir de seixanteros/es. Ja podeu anar amanint la vostra disfressa per al gran "guateque" de la nit temàtica dels Carnavals d'Ulldecona, traent la pols a la roba que teniu ben guardada “en el baúl de los recuerdos”!!!

Hi haurà premis musicals, en CD’s, a les millors, més originals i divertides disfresses.

ENTRADA GRATUÏTA.

Al Tribut d'enguany, XALARÀS I T’HO PASSARÀS ... GENIAL !!!

I és que tornen els 60's!!!



Organitza: AMICS (Activitats Musicals, Infantils i Culturals).
Amb la col·laboració de l'Ajuntament d’Ulldecona i els grups de música locals i comarcals que hi actuen.

Molta més informació i fotos i vídeos dels Tributs anteriors al nostre myspace: http://www.myspace.com/tributedecarnaval

També podeu descarregar-vos lo programa dels Carnavals d'Ulldecona 2012 (10, 11 i 12 de febrer)



Una mica d’història del Tribut de Carnaval

L’any 1998 l’entitat Grups de Grups –associació creada per a la promoció dels grups de música locals– va posar en marxa el Tribut, en divendres de Carnaval, i el 2002 l’associació AMICS (Activitats Musicals, Infantils i Culturals) vam continuar en esta bona iniciativa. Els Tributs estan oberts a tots els grups i solistes musicals locals, que adapten i versionen temes de les formacions o estils musicals que s’homenatgen cada any. Des d’AMICS també estem oberts a què hi puguen tocar grups d’altres poblacions. En acabar les actuacions en directe un PD punxa discs del grup o moviment musical al qual s’enfoca el Tribut. En les edicions anteriors els tributs estigueren dedicats als Ramones (any 1998), a Siniestro Total (any 2000), a La Movida Madrilenya (any 2001), a la Música Disco-Funky dels anys 1970s i 1980s (any 2002), als Beatles (any 2003), a la Rumba i el Flamenc (any 2004), a “Méjico Lindo” (any 2005), als “Dibuixos animats i sèries de la tele” (any 2006), al Glam-rock i el Punk-rock (any 2007), a la Música Jamaicana (any 2008), a la Música de Pel·lícula (any 2009), a la Música “Casposa” (any 2010) i a la Música Heavy i al Rock–dur (2011).



Pots reenviar-ho als i les que els pugue interessar lo Tribut.
Moltes gràcies per la vostra col·laboració!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada