dilluns, 23 de febrer del 2015

Un Tribut fora de sèrie!!

Les bandes sonores televisives van ser les protagonistes la nit del divendres 6 de febrer dins dels Carnavals d’Ulldecona; i és que enguany el XVIIè Tribut de Carnaval va homenatjar la música de les sèries de la tele. 
 
Los grups locals s’ho van currar, actuant i oferint les seues millors versions. Cadascú posant lo millor de la seua part i adaptant los temes al seu propi estil musical. També hi va haver una bona assistència de públic, gran part dels quals anaven disfressats.

Les quatre formacions que van pujar a l'escenari van oferir, en el seu repertori, un extens repàs a bons i coneguts temes sèrie-televisius. Vam comptar amb les actuacions dels grups locals: LOSTia (amb músics de Kemando a lo Bonzo), N'hi ha que naixen enCULats (Culs Cults), Plats Bruts Vacancies (Fast Food Vacancies) i The X-Ones (FamilyX). A més enguany, com a novetat, el culebrón festiu va continuar amb una sessió creativa de punxadiscs a càrrec dels 2MANYSERIES DJ's.

Va ser una nit molt divertida i genial. Des d'AMICS, moltes gràcies a tots/es per fer-ho possible! Tant als grups, músics, gent que vau col·laborar, als i les que vos vau currar les disfresses i als i les que hi vau participar.

Fins la pròxima!! :-)

_______________________________________________________________


Aquí podeu vore alguns vídeos del Tribut de Carnaval 2015

The X-Ones





(Vídeos: Jordi Monforte Maresma)

LOSTia





(Vídeos: Jordi Monforte Maresma)

N'hi ha que naixen enCULats








(Vídeos: Núria Garcia Fernández)
_______________________________________________________________


Si teniu fotos de les actuacions dels vostres grups, o altres fotos en general on sortiu disfressats/des al Tribut 2015, i voleu que les compartim, ja les enviareu a entitatamicsulldecona@gmail.com

I si pengeu algun vídeo al youtube, ja mos passareu l'enllaç per a publicar-ho. Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada