dimarts, 27 de setembre del 2011

9a Diada Social – Celebrem el Xè Aniversari d'AMICS

Assemblea anual, dinar de germanor i actuació dels M’BORE (música i dansa tradicional de Guinea Conakry (Àfrica de l’Oest)  /// Barcelona)                         
                      
Enguany, per novena vegada, la vostra entitat celebrarà la Diada Social. Tots els socis i sòcies, i tothom qui vulgueu venir (també los que no sou socis), hi esteu convidats. A més, enguany la Diada Social és especial, ja que celebrem 10 anys d’AMICS. I és que la nostra fundació va ser el 28 d’abril del 2001 a la Casa de Cultura d’Ulldecona.

Dissabte 8 d’octubre del 2011, a les 12.00h del matí i a l’Ermita de la Pietat d’Ulldecona, tindrà lloc l’Assemblea Anual de l’entitat. AMICS (Activitats Musicals, Infantils i Culturals) volem que tots i totes vatros hi pugueu dir la vostra, fent propostes, opinant i també participant activament en l’organització de tot el que fem al llarg de l’any. En l’assemblea tractarem els següents temes:

1- Balanç anual d’activitats.
2- Estat de comptes.
3- Activitats futures.
4- Escollir a quin grup o quin estil musical es dedicarà el Tribute de Carnaval 2012. Esperem les vostres propostes de Tribut.
5- Precs i preguntes. Tots i totes hi podeu intervindre; presentar idees o propostes per a noves activitats i opinar o comentar el que vulgueu sobre l’entitat. Esperem la vostra participació.

Acte seguit, a la mateixa ermita, es farà un dinar gratuït de germanor per a tots els socis i sòcies. El dinar està obert a tothom, també als que no són socis. En aquest cas, els no-socis hauran de pagar 12 €uros. La data límit d’inscripció serà el dijous 6 d’octubre. Per a apuntar-vos: dirigiu-vos a qualsevol membre de la Junta d’AMICS i al correu electrònic entitatamicsulldecona@gmail.com 

Després del dinar, allí mateix, hi haurà música i a les 18.00 h l’actuació de M’Bore, una formació que combina la música i el ball, amb repertori de ritmes tradicionals de les ètnies susu i malinke, majoritàries a Guinea Conakry. Amb ENTRADA GRATUÏTA per a tothom (tant pels socis com pels no socis).

Vos esperem a tots i totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada