dimarts, 27 de setembre del 2011

Tingué lloc l'XIè Concurs de Samarretes de Colla i Sangriada Popular

El dijous 25 d’agost, i dins de les Festes Majors d’Ulldecona 2011, tingué lloc l’XIè Concurs de Samarretes de Colla i la Sangriada Popular. L’activitat va comptar amb molta participació.

Durant la tarde, al “garito” que AMICS vam muntar a la plaça de Bous, vam repartir sangria gratuïta per a tothom. Enguany vam preparar més de 125 litres, va quedar bona i, com passa tots los anys, se va acabar tota!!!

També hi va haver tres premis, en berenars, a les millors camisetes de colla. Enguany a l' XIè Concurs de Samarretes de Colla hi van participar tres colles, en la qual cosa totes van tenir premi. El 1er premi va ser per a Garito ’09, el 2on per a Kolla 2000 i el 3er per a Roba Estesa. Moltes gràcies a totes les colles que hi vau participar i vos ho vau currar dissenyant i confeccionant les vostres samarretes de colla. Esperem que l’any vinent ne puguem ser moltes més.

Des d’aquí també volem donar les gràcies a los que hi heu col·laborat: a l’Ajuntament d’Ulldecona, a Vins Pomada d’Ulldecona, a la Cooperativa Agrícola d’Ulldecona i a tots/es los que vau ajudar i participar en la preparació i desenvolupament de l’activitat.
Fins l’any que ve!
 

1er premi - colla   Garito ’09

 
2on premi - colla    Kolla 2000

 
3er premi - colla  Roba Estesa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada