divendres, 16 de desembre del 2011

AMICS, 10 anys amb la Música en directe i la Cultura














Ara que falten pocs dies per acabar l'any, destacar que este 2011 l'associació AMICS (Activitats Musicals, Infantils i Culturals) hem complert 10 ANYS, durant els quals la vostra entitat ha viscut grans experiències i moments inoblidables. 

La nostra fundació va tenir lloc el 28 d’abril del 2001, a la Casa de Cultura d'Ulldecona, per part d'uns i unes jóvens del poble molt motivats i engrescats en participar-hi i organitzar coses per a que la gent xalés. En aquell moment vam ser continuadors de la tasca realitzada per l’anterior associació, que aglutinava tots els grups del poble, Grup de Grups. 

Des d’aleshores vos hem ofert activitats diverses sempre preparades pensant en vatros i comptant amb les vostres propostes. El que principalment hem muntat han sigut activitats musicals (amb concerts com els festivals Garrofa Rock que van portar al poble alguns grups de renom, els Tributs de Carnaval, els Fira Rock ...... ), però també hi ha hagut concerts d'altres formats i activitats d’un altre caire com gimcanes joves, projeccions de pel·lícules i documentals, activitats infantils i juvenils; el concurs de samarretes de colla i la sangriada popular per festes, diades socials, sortides culturals i amb bicicleta, excursions i piraguades; entre moltes d’altres.... a més de diverses col·laboracions puntuals que hem fet quan hem tingut l'ocasió (a les Jornades Medievals, al Parc de Nadal i en dos nits jóvens, a la Diada de la Bicicleta, a la Diada pel tren, proposant alguns concerts per festes... ).

Des d’AMICS vos volem donar les GRÀCIES a tots i totes. Tant a tota la gent que durant estos anys ha format i a la que actualment forma part de l’entitat i gràcies a la seua gran ajuda s'han tirat avant totes les coses; com als i les que hi heu col·laborat, participat i assistit; fent possible tot el que hem anat fent entre tots i totes durant estos anys i també farem en lo futur. 

Esperem estar i comptar en totes i tots vatros, com a mínim, 10 anys més!!!   :-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada