dilluns, 19 de desembre del 2011

El Tribut de Carnaval 2012 estarà dedicat a la música dels anys 1960's


Tornen els 60's 

A la 9a Diada Social d'AMICS, dins l’Assemblea Anual i amb presentació de propostes i votacions com es fa tots els anys, es va escollir l’estil musical al qual estarà dedicat el Tribut de Carnaval. La pròxima edició tindrà lloc el divendres 10 de febrer del 2012, dins dels Carnavals  d'Ulldecona. 

Va sortir elegida la música dels 60’s, incloent tot tipus de música de la dècada. El XIVè Tribut de Carnaval serà un Tribut molt divertit, i amb sorpreses varies.

Ja sabeu que, com sempre, el Tribut està obert a tots els grups i solistes musicals locals que vos agrade la proposta. Els grups que vulgueu participar podreu versionar cançons d’artistes molt diferents, anant des del rock al folklore o el yé-yé, i passant per molts altres estils molt variats de cantants i grups de la dècada dels seixanta.

Així que, tots los grups que vulgueu tocar al Tribut 2012, ja mos ho confirmareu el més prompte que pugueu. Podeu contactar en natros pel facebook d'AMICS  www.facebook.com/groups/43814648531/   i/o  al correu electrònic  entitatamicsulldecona (arrova) gmail (punt) com


Ja podeu anar preparant les disfresses per a n'este gran guateque i traure la pols a la roba que teniu ben guardada “en el baúl de los recuerdos”!!!  :-)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada